Web Analytics Made Easy - Statcounter

اجتماع > آموزش - همشهری آنلاین:
مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: امتیاز سختی کار فاقد مجوز مراجع بالادستی بود و دیوان محاسبات دستور لغو پرداخت را صادر کرده بود.

به گزارش ایرنا، در مطلبی که توسط وزارت آموزش و پرورش منتشر شد، آمده است: حذف سختی کار در احکام کارگزینی فرهنگیان از ابتدای فرودین ماه 97 موجب شد تا بسیاری از فرهنگیان سوالاتی در مورد چرایی حذف این بند از احکام کارگزینی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در توضیح وزارت آموزش و پرورش اشاره شده است: در سال 1389 افزایش 120 امتیاز سختی کار در احکام کارگزینی تمامی کارکنان وزارت آموزش‌ و پرورش لحاظ شده بود که این امتیاز فاقد مجوز مراجع بالادستی بوده است و دیوان محاسبات اغلب استان‌ها و همچنین ذیحسابان برخی ادارات آموزش ‌و پرورش به‌ عنوان مرجع نظارتی دستور لغو امتیاز مزبور را صادر کرده بودند.

از آنجا که تلاش وزارت آموزش ‌و پرورش برای اصلاح رای فوق‌الذکر در دادگاه‌های متعدد و در استان‌های مختلف کارساز نشد و در تمامی این دادگاه‌ها آموزش‌ و پرورش محکوم شد و نیز در نتیجه پیگیری‌های مکرر دیوان محاسبات برای پرداخت نشدن فوق‌العاده مورد بحث، وزارت آموزش‌ و پرورش از ابتدای سال جاری به ‌منظور تحقق اهداف مراجع نظارتی و جلوگیری از صدور حکم محکومیت در مراجع قضایی، از اول فروردین 97 مطابق دستور دیوان محاسبات کشور و آرای صادره عمل کرده است.

در همین زمینه: چالش ناتمام معلمان حق‌التدریسی با آموزش و پرورش

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۲۱۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌‌ریزی کشور

دیوان محاسبات کشور اعلام کرد:  لزوم شفاف سازی در منابع و مصارف، قابلیت نظارت و منطقی کردن هزینه‌های دولت، اجرای حسابداری بهای تمام شده و اجرای نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، پوشش کامل احکام پیشنهادی در قوانین بودجه سنواتی، ساماندهی طرح‌های تملک دارایی سرمایه‌ای نیمه تمام ملی، کاهش ناترازی بودجه با استفاده از ابزار‌های اجرای بودجه نظیر استقرار کامل حساب واحد خزانه، استفاده کامل از ساز و کار پرداخت مستقیم به ذینفع نهایی (اجرای ماده ۶۵ قانون محاسبات عمومی) در خصوص کلیه مصارف دولت، فراهم شدن امکان استفاده از سیستم فاکتورینگ در تامین منابع پروژه‌های عمرانی برای استقراض مسئولانه با نظارت عملیاتی، عدم انتقال کامل وجوه مصرف نشده عمرانی به سال‌های آتی، تفکیک بودجه جاری و ارزی، ارایه گزارش عملکرد بودجه تعهدی در مقایسه با بودجه نقدی از موارد پیشنهادی دیوان محاسبات کشور برای اصلاح ساختار نظام بودجه ریزی است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه ریزی کشور
  • رصد بانک‌ اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی لرستان
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌‌ریزی کشور
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • افزایش ۲ برابری حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان | همه معلمان رتبه‌بندی می‌شوند مگر اینکه...
  • پاداش وزارت آموزش و پرورش به معلمان به مناسبت روز معلم
  • دیوان محاسبات گزارش تفریغ بودجه را به موقع به مجلس داده است
  • دیوان محاسبات گزارش «تفریغ بودجه» را به موقع به مجلس داده است
  • ۳۱ درصد منابع پیش‌بینی‌شده هدفمندی یارانه‌ها محقق نشده است